34na Reunió de la Societat Europea de Patologia Veterinària

Els passats dies 7 a 10 de Setembre de 2016 la ciutat de Bologna, a Itàlia, va acollir la 34na edició de la reunió anual de la Societat Europea de Patologia Veterinària (ESVP) que s’organitza en paral·lel a la 27na reunió del Col·legi Europeu de Patòlegs Veterinaris (ECVP).


Com cada any aquesta trobada reuneix a patòlegs veterinaris internacionals de diferents especialitats amb joves patòlegs en formació. En l’edició actual es farà èmfasi en els següent temes: estratègies vacunals en malalties emergents, malalties emergent bacterianes en porcí, protocols diagnòstics en malalties infeccioses del porcí, neuropatologia, avaluació de biòpsies renals, limfoma i dermatologia.

Representant l’IRTA-CReSA i la UAB, el Dr. Joaquim Segalés farà una xerrada que porta per títol “Malalties infeccioses emergents i re-emergents del porcí” i també presentarà els treballs desenvolupament de diferents models animals per a l’estudi de la Síndrome Respiratòria del Pròxim Orient (Middle East Respiratory Syndrome-coronavirus (MERS-CoV) infection) que es realitzen a la unitat de biocontenció de nivell 3 del IRTA-CReSA.

Addicionalment els investigadors de l’IRTA-CReSA i la UAB, els Drs. Natàlia Majó i Jorge Martínez presenten un pòster que porta per títol “Feline pulmonary langerhans cell histiocytosis with multiorgan involvement” (Histiocitosi de cèl·lules de Langerhans pulmonar i multiorgànica en  un gat).

Per a contactar amb el Director de l’IRTA-CReSA:

Dr. Joaquim Segalés 
Director de l’IRTA-CReSA.
Email: joaquim.segales@irta.cat
Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Catalunya 

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: