L’IRTA-CReSA a la 10na edició de l’EPIZONE, Madrid 2016

Els propers dies 27, 28 i 29 de setembre tindrà lloc a Madrid, a l’hotel Novotel Madrid Center, la 10na edició del Meeting EPIZONE, el grup d’investigació europeu pel diagnòstic i control de malalties epizoòtiques. Aquest any l’EPIZONE posarà èmfasi en la comunicació entre els participants dels diversos centres d’investigació i socis externs, per intercanviar avenços i resultats de la investigació amb l’objectiu de poder controlar la propagació, transmissió i aparició de virus epizoòties.

 

 

El programa científic comptarà amb intervencions dedicades a temàtiques diverses: (i) la sanitat animal en un món canviant (amb ponències dedicades a la febre del Nil Occidental i la síndrome reproductiva i respiratòria porcina, entre altres), (ii) amenaces a les fronteres europees (es parlarà del virus de la febre de la Vall del Rift, RVFV; el virus de la Síndrome Respiratòria de l’Orient Mitjà, MERS-CoV…), i (iii) desafiaments actuals a Europa (on s’hi inclou el virus de la Pesta Porcina Africana o PPA i el virus de la llengua blava, entre altres). Aquesta edició compta amb la participació de varis investigadors, tècnics i estudiants de l’IRTA-CReSA, tres dels quals participaran com a ponents en diferents sessions. L’Ana I. Nuñez, del grup d’investigació liderat per la Dra. Núria Busquets, presentarà els seus estudis en competència vectorial amb diferents espècies de mosquits en relació amb el RVFV. La Dra. Júlia Vergara-Alert discutirà la susceptibilitat de diferents espècies animals a la infecció amb el virus MERS-CoV. Finalment, el Dr. Fernando Rodríguez parlarà dels progressos obtinguts en el desenvolupament d’una vacuna experimental front la PPA.

Per a més informació sobre l’EPIZONE podeu consultar el següent enllaç.

Per a contactar amb els investigadors de l’IRTA-CReSA:

Dra. Julia Vergara                   Dra. Nuria Busquets               
Email: julia.vergara@irta.cat      Email: nuria.Busquets@irta.cat

Dr. Fernando Rodriguez
Email: fernando.rodriguez@irta.cat

Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain 

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: