Joaquim Segalés i Natalia Majó reben un reconeixement del President Puigdemont per la seva participació al programa Ambassadors de Catalunya

El passat dilluns 19 de Desembre dos investigadors de l’IRTA-CReSA i professors de la Facultat de Veterinària de la UAB, la Dra. Natàlia Majó i el Dr. Joaquim Segalés,  van assistir  a un Acte de Reconeixement als representants del programa Ambassadors de l’Agència Catalana de Turisme i a la Xarxa d’Ambaixadors Catalonia Trade & Investment. A la recepció, duta a terme al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat,  hi va assistir el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que va fer present d’una insígnia  amb l’escut de la Generalitat  a tots els membres d’aquests programes.

Moment de l’entrega del reconeixement al Dr. Joaquim Segalés, director de l’IRTA-CReSA.

L’objectiu del Programa Ambassadors de Catalunya del Catalunya Convention Bureau (CCB) és el de donar suport als ambassadors i a les seves organitzacions a fi de crear noves oportunitats de negoci i generar coneixement al territori català.
Un ambassador és un professional del país reconegut en el seu camp (universitari, científic, mèdic o econòmic), membre actiu d’associacions, institucions i col·legis nacionals o internacionals. Mitjançant les seves xarxes professionals, els ambassadors poden atraure congressos i esdeveniments de negocis a Catalunya, i jugar un paper fonamental per donar notorietat i posicionar la destinació.

La Dra. Majó i el Dr. Segalés  formen part del board/council de l’European College of Veterinary Pathologists i European College of Porcine Health Management, respectivament, associacions que habitualment organitzen congressos Internacionals i que, potencialment, poden atraure’n a Catalunya. En efecte, l’European Symposium of Porcine Health Management, organitzat en part pel ECPHM i IRTA-CReSA es farà a Barcelona el 2018.

Moment de l’entrega del reconeixement a la Dra. Natalia Majó.

Per a contactar amb el Director de l’IRTA-CReSA:

Dr. Joaquim Segalés 
Director de l’IRTA-CReSA.
Email: joaquim.segales@irta.cat
Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain 

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: