Obertes les inscripcions al màster Erasmus Mundus: Malalties infeccioses i Una Salut (Infectious Diseases and One Health, IDOH)

Ja és obert, fins el dia 9 de Febrer de 2017, el període d’inscripcions del màster IDOH (de l’anglès Infectious Diseases and One Health, Malalties infeccioses i Una Salut) és un Programa Formatiu de 120 ECTS, de caràcter multidisciplinar i  internacional que té com a objectiu formar professionals en l’àmbit d’una sola salut. Està impartit per 3 universitats europees: Universitat de Tours (França), Universitat Autònoma de Barcelona i ​​Universitat d’Edimburg.  A més, hi ha més de trenta cinc centres de recerca i empreses d’arreu del món relacionades amb la investigació i desenvolupament, entre les que es troba l’IRTA-CReSA, on els estudiants podran desenvolupar el seu treball de final de màster.

El Màster IDOH disposa de beques Erasmus + finançades per la Unió Europea que cobreixen despeses de matriculació i manteniment per a estudiants d’arreu del món.

Teniu més informació a la pàgina web de Màster IDOH.

També podeu llegir aquesta noticia relacionada amb el tema: L’IRTA-CReSA participa en l’organització d’un Màster Erasmus Mundus sobre malalties infeccioses i One Health.

Per a contactar amb la coordinadora a l’IRTA-CReSA d’aquest màster:

Dra. Natalia Majó
Investigadora de l’IRTA-CReSA.
Email: natalia.majo@irta.cat
Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain 

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: