Reforçant vincles amb la sanitat animal de l’Amèrica llatina

El passat 16 de desembre de 2016 va visitar l’IRTA-CReSA una comitiva de la Pontifícia Universidade Católica do Paraná (PUCPR, Curitiba - PR, Brasil). Anteriorment havien visitat altres centres com l’IRTA de Monells on Angela Cristina da Fonseca de Oliveira (alumna de la PUCPR) està duent a terme un treball de recerca o l’IRTA Mas de Bover on, en un futur, Antonio Diego Brandão Melo, estudiant de doctorat de la PUCPR realitzarà part del seu projecte de tesi.

L’objectiu de la visita era el de conèixer les instal·lacions científiques de l’IRTA-CReSA i enfortir les relacions amb investigadors de cara a futurs intercanvis amb alumnes  i professors de la PUCPR.


La comitiva estava formada per Cristina Santos Sotomaior, veterinària, professora de la PUCPR, Leandro Batista Costa, zootecnista, professor de la PUCPR i l’estudiant de postgrau Tâmara Duarte Borges que ha realitzat part de la seva tesi doctoral a l’IRTA de Monells.

Per a contactar amb el Director de l’IRTA-CReSA:

Dr. Joaquim Segalés 
Director de l’IRTA-CReSA.
Email: joaquim.segales@irta.cat
Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain 

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: