Eradicació de la Pesta porcina Clàssica, El nostre Compromís

Llilianne Ganges, investigadora de l'IRTA-CReSA ha participat en el Simposi "Estratègies de prevenció i control per a la pesta porcina clàssica (PPC)", que s'ha dut a terme a Beijing, Xina, del 12 al 13 d'octubre de 2017.

Amb el missatge: "Eradicació de la Pesta porcina Clàssica, El nostre Compromís", l'Institut de Control Veterinari de la Xina ha organitzat aquest esdeveniment a més del Comitè Professional de Microbiologia Veterinària de la Xina, la Societat Xinesa de Microbiologia, Boehringer Ingelheim Int'l Trading i altres institucions del Govern de la RP Xina i empreses rellevants del sector porcí a la regió.

 

Aquest simposi va reunir experts de l'OIE de PPC del Regne Unit, Alemanya, la Xina i Espanya a més d'investigadors líders dels laboratoris de referència de l'OIE de PPC d'Alemanya, Canadà i Polònia. Altres investigadors de prestigi en el camp de la PPC d'Estats Units i la Xina també van estar presents. Es van presentar i discutir noves estratègies d'investigació, diagnòstic i vacunació rellevants per al control global de la pesta porcina clàssica.

Llilianne Ganges va presentar la xerrada titulada Classical Swine Fever in Endemic Situations: Persistent infection and its Relationship with the Superinfection Exclusion Phenomenon at the organism level in swine (Febre porcina clàssica en situacions endèmiques: infecció persistent i la seva relació amb el fenomen d'exclusió de la superinfecció a nivell d'organisme en porcí) com a representant del laboratori de referencia de la OIE per la PPC per Espanya.

Per a contactar amb la investigadora responsable de Pesta Porcina Clàssica de l’IRTA-CReSA:

Dra. Llilianne Ganges 
Investigadora del programa de Malalties Exòtiques de l’IRTA-CReSA.
Email: Llilianne.ganges@irta.cat
Telèfon: +34 93 467 40 40
Campus UAB, Edifici CReSA s/n,  08193  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain 

Sobre l'IRTA:

L’IRTA és un institut d'investigació dedicat a la R+D+i agroalimentària en els àmbits de la producció vegetal, la producció animal, les indústries alimentàries, el medi ambient i el canvi global, i l’economia agroalimentària. La transferència dels seus avenços científics contribueix a la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari i aqüícola, a la provisió d’aliments sans i de qualitat per als consumidors i a la millora del benestar de la població. L’IRTA està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

cid:image002.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image004.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image006.jpg@01D05037.D5E89FC0  cid:image008.jpg@01D05037.D5E89FC0 irtaldia

¡Recomana aquesta pàgina!: