Ofertes de treball

El nostre compromís és atraure els millors professionals per a compartir els nostres valors i les nostres inquietuds, i per a desenvolupar el seu talent, gaudint d’un entorn de treball apassionant en el qual les persones puguin portar a terme les seves aspiracions professionals.

Si voleu conèixer les ofertes de treball actuals al CReSA, les podeu consultar a ofertes de treball.


Els nostres valors


Al CReSA ens dediquem a la investigació i el desenvolupament tecnològic, als estudis i l’ensenyament en l’àmbit de la sanitat animal, en tots els seus aspectes. Desitgem que se’ns reconegui per l’impacte positiu que el nostre treball té en el coneixement i control de les malalties que afecten els animals amb repercussió econòmica, sanitària o de salut pública.

Els nostres col·laboradors


Un factor clau per aconseguir-ho són els col·laboradors. El CReSA agrupa un potencial humà de qualitat en l’àrea de la sanitat animal.
Ens esforcem a aconseguir un ambient de treball motivador, on es fomenti la investigació de qualitat i l’aplicació de tecnologies d’avantguarda.

El CReSA està compromès amb la formació, i és font de realització de treballs de recerca i de tesis doctorals, amb la conseqüent formació de nous investigadors.

Projecció internacional


El CReSA promou activament la projecció internacional del centre, amb la participació en projectes de recerca amb altres institucions i centres de recerca.

Tanmateix, existeix una política de recepció de personal investigador estranger i es promou la realització d’estades curtes a l’estranger dels doctorands i investigadors del CReSA.

Els investigadors mantenen línies de comunicació amb altres científics, veterinaris i associacions de productors d’altres països, afavorint la transferència de la informació en l’àmbit internacional.


Ofertes de treball Arxiu

Actualment no hi ha vacants per cobrir.
Moltes gràcies pel vostre interès.

¡Recomana aquesta pàgina!: