Disponible el vídeo de la jornada «El coronavirus de Wuhan: pors, fets i ciència»

El passat 13 de febrer la Universitat de Barcelona va organitzar una jornada informativa amb diversos ponents experts en el coronavirus i la malaltia COVID-19. 

La jornada es va realitzar a l’Aula Magna Ramon Parés de la Facultat de Biologia de la UB, amb una audiència massiva. Una de les ponents va ser la investigadora de l’IRTA-CReSA Júlia Vergara-Alert, que va explicar la recerca que s’està duent a terme al centre amb aquest virus.

14:50 Introducció

18:35 Primera conferència: Albert Bosch – President de la Societat Espanyola de Virologia, Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística de la UB.

47:05 Segona conferència: Jordi Serra Cobo – Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la UB. 

1:19:50 Tercera conferència: Júlia Vergara Alert – IRTA-CReSA

1:38:50 Quarta conferència: Antoni Trilla – Degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB, Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

2:23:40 Debat obert

Conoce algo más al autor de este post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788