Congrés Nacional sobre Bioseguretat i Biocontenció

Els propers dies 29 , 30 i 31 de octubre se celebrarà el II Congrés Nacional de Bioseguretat i Biocontenció de l’Asociación Española de Bioseguridad (AEBioS). La Unitat de Biocontenció del CReSA participarà activament en aquest esdeveniment.

Per tal de reforçar i oferir coneixements actualitzats sobre bioseguretat i biocontenció, en els quals s’abordaran temàtiques especifiques relatives al disseny de les instal·lacions, a la protecció individual, el transport de residus i mostres, etc. També s’ha reservat espai per debatre sobre els processos de capacitació del personal i la importància de la educació continuada en aquest àmbit , en els que un adequat maneig dels protocols de bioseguretat permet minimitzar el risc fent-lo acceptable encara que mai “0”.

El II Congrés de la AEBioS tindrà lloc al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (c/ Doctor Aiguader, 88, Barcelona).

  • Per a més informació sobre el II Congrés Nacional de Bioseguretat i Biocontenció, descarrega el programa de l’activitat [II_Congreso_AEBioS]
  • Inscripcions telemàtiques tancades. Única possibilitat d’inscriure’s “in site” prèvia consulta a Secretari AEBIOS (secretario@aebios.org)

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788