Investigadors del CReSA al 10è International Global Virus Network Meeting

Foto: GVN

A finals de novembre es va celebrar la desena edició de l’International Global Virus Network Meeting a Veyrier du Lac, França, enguany dedicat a l’erradicació i el control de virus re-emergents. Es tracta d’una trobada anual on els científics membres d’aquesta xarxa global es reuneixen per aprendre sobre la investigació actual, abordar prioritats col·laboratives i planificar futurs programes relacionats amb les malalties provocades per virus en humans.

El Global Virus Network (GVN) es va crear el 2011 per enfortir i millorar la recerca i trobar les respostes a les causes virals actuals de les malalties humanes per preparar-se contra noves amenaces pandèmiques virals. Actualment hi ha 42 Centres d’Excel·lència GVN i 7 laboratoris d’afiliació repartits en 27 països. L’IRTA-CReSA és un dels centres membres d’aquesta xarxa.

L’esdeveniment va ser desenvolupat pels centres d’Excel·lència GVN, la Fundació Mérieux i la Universitat de Medicina Veterinària Hannover (TiHo), i liderat pel Dr. Hubert Endtz (FM), Dr. Ab Osterhaus (TiHo) i Dr. Christian Bréchot (GVN).

Foto de grup del congrés. Foto: GVN

Foto de grup del congrés. Foto: GVN

L’investigador del CReSA Joaquim Segalés va participar-hi amb la presentació “Animal reservoirs in disease control and eradication”. També hi va assistir Júlia Vergara, investigadora del CReSA, i Fernando Rodríguez, director del centre.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788