L’IRTA-CReSA participa en el Simposi Internacional per a la Pesta Porcina Clàssica

Del 23 al 26 d’octubre es va celebrar a Pequín el Simposi Internacional per a la Pesta Porcina Clàssica, organitzat per l’Institut Xinès del Control de Medicaments Veterinaris, amb la participació de la Dra. Llilianne Ganges de l’IRTA-CReSA.

El simposi es va centrar en els “Objectius globals per controlar i eliminar la pesta porcina clàssica”, amb experts de tot el món per presentar i intercanviar les novetats i els enfocaments tècnics i pràctics sobre la malaltia. També es van dur a terme diverses seccions d’intercanvi de tecnologies i estratègies clau sobre la prevenció i el control de la pesta porcina africana, una altra malaltia que ja ha provocat brots en 30 províncies i regions autònomes de la Xina. Des del simposi es va promoure l’intercanvi i la cooperació de la prevenció, el control i l’eradicació de les dues malalties des d’una perspectiva global per sumar els impactes positius en la indústria porcina de tot el món.

La conferència va acollir experts de diverses institucions de recerca de tot el món, incloent experts de referència de l’Organització Mundial de la Salut Animal (OIE). Una de les convidades va ser la Dra. Llilianne Ganges de l’IRTA-CReSA, reconeguda com a experta en pesta porcina clàssica per l’OIE. Ganges va exposar els darrers desenvolupaments sobre la malaltia i la seva aplicació per al diagnòstic i el control de la pesta porcina clàssica, destacant els estudis més recents del grup de recerca de l’IRTA-CReSA.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post: