XXIV Meeting de l’ENIVD

Del 19 al 21 d’octubre de 2015 es va celebrar a Tessalònica (Grècia) el XXIV Meeting de l’ENIVD, la xarxa europea pel diagnòstic de malalties virals importades. Aquesta cita anual reuneix als membres de l’ENIVD provinents de diferents països europeus. L’IRTA-CReSA és membre de la xarxa i la Dra. Júlia Vergara-Alert hi va assistir com a representant del centre.

El programa científic va comptar amb sessions dedicades als Hantavirus, al virus de l’Ebola, a virus emergents i a virus transmesos per vectors, i una última sessió dedicada al virus de la febre hemorràgica de crimea-congo. La Júlia va presentar diferents estudis que es duen a terme a l’IRTA-CReSA en una presentació titulada “One Health research at CReSA, dealing with emerging viruses”.

Per a més informació sobre la xarxa ENIVD podeu consultar a la web d’ENIVD o contactar amb la responsable a l’IRTA-CReSA de l’ENIVD, la Dra. Núria Busquets .

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788