Fernando Rodríguez, nou secretari de la Societat Espanyola de Virologia

El passat mes de setembre, el Dr. Fernando Rodríguez, investigador al CReSA des de 2004, va ser nomenat secretari de la SEV, substituint al Dr. Antonio Talavera. Formarà part de la nova Junta Directiva presidida pel Dr. Albert Bosch.

És també autor de tres patents i de més de seixanta publicacions en prestigioses revistes internacionals sobre virologia i vacunes. El Dr. Rodríguez juga un valuós paper en l’entitat com a investigador responsable en la línea de recerca sobre “Asfavirus”, en el subprograma d’infeccions víriques transfrontereres del CReSA, i ha dirigit cinc tesis doctorals des de la seva incorporació.

headerSEV

La Societat Espanyola de Virologia es va fundar en 1987 com una societat científica sense ànim de lucre. Busca promoure l’ensenyament, la recerca i el coneixement de la virologia, i assessorar en aquest àmbit de la ciència a totes aquelles institucions que ho requereixin, ja siguin públiques o privades, mitjançant la convocatòria de congressos nacionals o l’organització de cursos i de publicacions en la seva revista institucional.

Contacta:

Fernando Rodríguez González
Edifici CReSA. Campus UAB.
08193 Bellaterra (Barcelona)
Tlfn: +34 935 814 562; Fax: +34 935 814 490
fernando.rodriguez@cresa.uab.cat ; sev@ucm.uam.es

Coneix més sobre l'autor d'aquest post: