Representants de la Universitat de Valparaíso visiten el CReSA

El passat 1 d’octubre de 2013, un grup de representants de la Universitat de Valparaíso (Xile) es va reunir amb investigadors i personal de gestió del CReSA.

Un grup de vuit representants de la Universitat de Valparaíso, relacionats amb activitats de transferència de coneixement i de tecnologia, van mantenir una reunió al CReSA per tal de conèixer els seu model de transferència i de funcionament.

Visita Valpa

Representants de la Universitat de Valparaíso amb Francesc Xavier Abad (gestor de laboratoris del CReSA), a l’esquerra.

Després de la presentació del CReSA per part d’Elisabet Rodríguez, responsable de comunicació del centre, es va celebrar una taula rodona sobre activitats de transferència de coneixement en el CReSA, en la que també hi van participar Jordi Casal, Ignacio Badiola i Albert Bensaid, responsables de tres dels subprogrames de recerca del CReSA, Montse Pastó, del departament d’Administració, i Francesc Xavier Abad, gestor de laboratoris. Finalment, els visitants van fer una visita a l’exterior de la Unitat de Biocontenció del CReSA, única a Catalunya per les seves característiques.

Des del 23 de setembre i fins el dia 3 d’octubre, aquest grup de representants de la Universitat de Valparaíso es troba al Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) rebent un curs formatiu en projectes de transferència de tecnologia i coneixement. El programa inclou la visita a diferents centres per poder conèixer diferents models de transferència.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post: