L’IRTA-CReSA torna a fitxar per ESCOLAB i la Setmana del Cervell

ESCOLAB és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per apropar la investigació als estudiants de totes les edats amb l’objectiu de motivar-los per encarar la seva trajectòria professional cap a la recerca, la innovació i la tecnologia.

L’IRTA-CReSA s’afegeix de nou a aquesta iniciativa oferint visites a les seves instal·lacions durant el curs escolars: laboratoris convencionals i laboratoris d’alta seguretat biològica. L’activitat porta per títol: D’aquí no s’escapa ni un microbi! Per què cal un centre d’alta bioseguretat per estudiar malalties d’animals de granja?

Així mateix, com en altres anys, participem a les activitats organitzades durant la Setmana Mundial del Cervell 2018 en que, a banda de la visita al centre, s’ofereix una xerrada introductòria sobre les malalties priòniques que es titula: Per què es tornen boges les vaques? L’enigma dels prions.

 Podeu informar-vos i reservar activitats a la web d’ESCOLAB.

Aquest any també s’encoratja als alumnes a participar en un concurs proposant idees per solucionar reptes de la societat generats a partir de les activitats de l’ESCOLAB.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Investigador de l'IRTA-CReSA. Laboratori PRIOCAT - SESC (Suport a Escorxadors) - Diagnòstic TBC. enric.vidal@irta.cat