Porc sa, carn segura. 25è congrés de la Societat Internacional de Veterinaris porcina. IPVS 2018 Chongqing, Xina.

Amb el lema “Porc sa, carn segura” el 25è Congrés del a Societat Internacional de Veterinària Porcina (IPVS) va començar l’11 de juny de 2018 a Chongqing, Xina. Més de 5000 delegats van assistir a la conferència. L’anglès era l’idioma oficial de la reunió, però l’organització proporcionava traducció simultània al xinès per a totes les presentacions orals. Es van discutir diferents aspectes de la producció porcina durant 4 dies d’intenses sessions científiques. La participació de l’IRTA-CReSA es va centrar en les sessions de malalties bacterianes i virals.

Virginia Aragón i Joaquim Segalés de l’IRTA-CReSA van ser convidats com a ponents i van actuar com a moderadors durant algunes sessions. Na Virginia va presentar un resum dels resultats obtinguts a l’IRTA-CReSA sobre la patogènesi i el control de la malaltia de Glässer i en Quim sobre els reptes actuals de la prevenció i el control del circovirus porcí tipus 2.

La Dra. Virginia Aragon moderant la sessió sobre malalties Bacterianes.

Dr. Quim Segalés durant la ponència sobre PCV-2.

L’IRTA-CReSA va presentat varis pòsters sobre diferents temes, incloent inactivació viral en plasma dessecat (dos pòsters amb l’Elena Blázquez de primera autora, presentat pel Quim Segalés), Mycoplasma hyopneumoniae (presentat per Laura Garza), Haemophilus parasuis (primera autora, Laura García-Rodríguez, presentat per Virginia Aragón) i circovirus porcí tipus 3 (primer autora, Francini Klaumann, presentat per Quim Segalés).

Ponència de la Dra. Virginia Aragón sobre la Malaltia de Glässer.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post: