Digues la teva sobre com continuar fent recerca en temps d’austeritat

L’austeritat s’ha cobrat el seu peatge i ha interromput els cicles de recerca a tota Europa. Els científics del sud d’Europa estan particularment afectats. Descobreix de primera mà com els científics lluiten contra l’austeritat a Grècia, Espanya, Itàlia i Portugal en una nova edició especial d’Euroscientist, la revista de l’organització Euroscience que agrupa a científics de totes les disciplines i països europeus.
Euroscientist és la primera revista paneuropea per als científics i dels científics, i que per tant et dóna veu per compartir les teves pròpies solucions a la situació que ens trobem els científics.
En aquesta edició, analitzem la situació de molts dels nostres col·legues de laboratori que s’han vist obligats a emigrar, i també les històries d’aquells que han decidit quedar-se. També escoltaràs investigadors que comparteixen la seva experiència navegant per les aigües turbulentes de la recessió, tractant de mantenir una carrera d’investigació aparentment estable.
Els problemes identificats a Espanya, Itàlia, Portugal i Grècia han subratllat la necessitat vital d’un debat públic, més enllà de les fronteres del sud d’Europa. Aquest és l’objectiu d’aquest número especial: centrar l’atenció de la comunitat científica europea sobre com resoldre els problemes de la investigació a tota Europa.
Si us plau, uneix-te i pren part d’aquesta iniciativa ciutadana. Digues-nos la teva opinió com a científic actiu. On s’ha d’arreglar el sistema? Hem de tornar a considerar la base fonamental de la recerca a Europa? Els seus objectius? Els seus plans de finançament? O, fins i tot, trobar noves formes de delimitar el temps dels científics per a la recerca?
Si vols que els decisors escoltin el que has de dir, digues el que penses, no siguis tímid. Comparteix les teves opinions i escriu un correu electrònic a Sabine Louët (editora): editor@euroscience.org.
- Euroscientist: http://euroscientist.com/
- Twitter: http://www.twitter.com/euroscientist
- Facebook: https://www.facebook.com/Euroscientist
- Versió millorada de la revista per Noowit: http://www.noowit.com/euroscientist
- Si us plau, ajuda’ns a estimular el debat sobre la recerca a Europa més a fons, donant suport a Euroscientist: www.euroscientist.com/support-us
- No t’oblidis de donar una ullada a una solució que van trobar els nostres tècnics per ajudar als científics europeus a sortir de l’embolic en el que estan embussats! Engega la veu dels científics: mira i comparteix el vídeo!