Primera conferència internacional de Cystinet

La Primera Conferència Internacional de Cystinet va tenir lloc el 3 i 4 de Novembre de 2015 a Belgrad (Sèrbia). El principal objectiu de Cystinet, la Xarxa Europea sobre la teniasi/cisticercosi (Acció COST TD1302 ), és construir una àmplia xarxa, multidisciplinar, científica per induir col·laboracions sostenibles amb l’objectiu d’avançar en el coneixement i comprensió dels complexos de malalties zoonòtiques de teniasis/cisticercosis. La Primera Reunió Internacional Cystinet va reunir experts en aquestes malalties d’Europa i més enllà, tant dels camps mèdics i veterinaris, així com el medi ambient, sanitat, etc., i va proporcionar un fòrum singular per a l’intercanvi de coneixements, dades i idees. La investigadora de l’IRTA-CReSA, Minerva Laranjo González, va assistir a la conferència i va presentar l’estudi titulat “Epidemiologia, l’impacte i el control de la cisticercosi bovina a Europa: una revisió sistemàtica” com a comunicació oral.

cystinet (2)

A més, va presentar un pòster escrit per l’investigador de l’IRTA-CReSA Enric Vidal i col·laboradors titulat “Vigilància a l’escorxador de la cisticercosi bovina i porcina a Catalunya (2008-2014) a través de SESC: la xarxa de suport escorxadors.” en col·laboració amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
 
Per obtenir més informació, visiteu el lloc web de CYSTINET o poseu-vos en contacte amb la persona responsable de l’IRTA-CReSA, Minerva Laranjo González.

Per obtenir més informació del Servei de Suport a Escorxadors (SESC) visiteu el seu web .

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788