Reconeixement dels Doctorats Industrials dels projectes concedits l’any 2015

El passat 7 de febrer es va celebrar l’acte de reconeixement dels Doctorats Industrials per part del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Aquests premis reconeixen els doctorands, directors de tesi i responsables de supervisar a l’empresa els 65 projectes de R+D+I corresponents a la convocatòria de 2015.

Entre les persones premiades hi ha les investigadores de l’IRTA-CReSA Laura Garza (tesi dirigida per Marina Sibila i Quim Segalès), Laia Bosch (tesi dirigida per Fernando Rodríguez) i Lourdes Vaño (tesi dirigida per Ignasi Badiola).

El Pla de Doctorats Industrials promou l’establiment de ponts de col·laboració entre el món acadèmic i el món socioeconòmic amb la finalitat de millorar la competitivitat i la innovació del país, a partir de projectes de col·laboració publico-privada que permetin la generació i la transferència de coneixement i la formació de talent.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788