SIMPOSI: avaluació de risc genèrica de la introducció de malalties infeccioses animals

La Wageningen Bioveterinary Research organitzarà un simposi d’un dia per difondre els resultats del projecte G-RAID (enfocaments genèrics per a l’avaluació del risc de la introducció de malalties infeccioses dels animals).

En aquest projecte, l’experiència i l’expertesa europea en la modelització genèrica d’avaluació de risc per a les malalties animals s’han combinat per investigar el potencial d’estandardització de les dades d’entrada i els algorismes, per explorar les opcions de validació d’eines d’avaluació de risc genèriques i discutir com poden ser els resultats de les avaluacions genèriques de risc comunicat.

L’IRTA-CReSA col·labora amb el projecte G-RAID, juntament amb l’Agència de Salut Animal i Vegetal (APHA) del Regne Unit, l’Institut de Recerca Biotecnològic de Wageningen (WBVR), l’Institut Nacional Veterinari-Universitat Tècnica de Dinamarca (DTU), el Nacional Institut veterinari de Suècia (SVA) i l’autoritat finlandesa de seguretat alimentària (EVIRA). L’objectiu de G-RAID és el desenvolupament d’eines genèriques per a l’avaluació del risc d’introducció de malalties animals exòtiques als països de la UE.

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788