Els membres del projecte PIGSs es reuneixen a Sitges

Del 15 al 17 de maig es va celebrar a Sitges la reunió general del projecte PIGSs (Acord de subvenció 727966 – PIGSs: Programa per a la Prevenció Global innovadora de Streptococcus suis).

Més de 35 participants de 9 institucions acadèmiques i 4 empreses van estar presents al consorci científic PIGSs i a la reunió de l’assemblea general. Durant tres dies de presentacions i debats, es van establir noves col·laboracions i s’han reforçat les existents, a més de discutir sobre ciència i tecnologies d’última generació i el progrés del projecte.

L’IRTA-CReSA lidera dues àrees de treball dins del projecte PIGSs, a càrrec dels investigadors Virginia Aragón i Jordi Casal. És un projecte que es dedica al control de la infecció per Streptococcus suis des d’una perspectiva global del patogen, l’epidemiologia de la malaltia i la interacció amb la microbiota de l’hoste i el sistema immunitari.

Foto de grup del consorci PIGSs. Foto: pigss-horizon2020.eu

Foto de grup del consorci PIGSs. Foto: pigss-horizon2020.eu

Coneix més sobre l'autor d'aquest post:

Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA). Programa de Sanitat Animal IRTA. marina.torres@irta.cat Tel. +34 93 467 40 40 Ext. 1788